Direct zoeken naar een dienst:

Coaching en advies

Een gezaghebbende positie in uw organisatie vraagt om gedegen afwegingen. Aangezien u als ondernemingsraad niet van alle markten thuis kunt zijn, hebt u van tijd tot tijd graag een deskundig adviseur aan uw zijde. De consultants van OR-Coach.nl hebben hier ruimschoots ervaring mee.

 

Bekijk de verschillende mogelijkheden

Training en opleiding

Medezeggenschap is een vak. Een gedegen basis mag dan ook niet ontbreken. Voor ons geldt: leren doe je vooral in de praktijk. Onze opleidingen en trainingen zijn daarom altijd interactief en in de praktijk geïntegreerd. Wij zijn pas klaar als u het echt toepast.

 

Bekijk de verschillende mogelijkheden

Slimr® aan de slag

Slimme oplossingen, met hulp van ICT, kunnen u helpen uw gezag als OR te vergroten. En vaak met minder inspanning. OR-coach.nl leert u deze digitale middelen in te zetten in uw OR-praktijk. En waar nodig helpen wij u deze hulpmiddelen te implementeren en toe te passen.

 

Bekijk de verschillende mogelijkheden

Dagelijkse praktijk

OR-coach.nl helpt u graag het hoogste rendement te halen uit de dagelijkse OR-praktijk. Wij besteden daarom niet alleen aandacht aan het bijbrengen van kennis en vaardigheden, maar ondersteunen ook bij het opstellen van documenten, komen desgewenst kijken hoe vergaderprocessen verlopen, bemiddelen bij geschillen en geven advies over de beste aanpak bij ingewikkelde problemen. Kortom: OR-Coach.nl zet alles in om u te helpen een gezagvolle speler te worden!

Op de hoogte blijven?

Elke drie maanden de nieuwste inzichten en tips voor u als OR, bestuurder en HR. Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.