Slimr® aan de slag

U zult vast wel eens gedacht hebben: ‘zou hier geen handig hulpmiddel voor zijn?’. Wij ook! OR-coach.nl heeft in de afgelopen jaren ervaring opgedaan met het inzetten van tal van digitale hulpmiddelen. Wij kunnen u daardoor helpen bij het slimmer organiseren van uw werkzaamheden. Maar ook bijvoorbeeld bij het slimmer informeren en raadplegen van uw achterban. Diverse slimme oplossingen, met hulp van ICT, kunnen daarbij helpen. Er zijn al heel wat kant-en-klare oplossingen beschikbaar, die wij al hebben uitgeprobeerd. OR-Coach.nl wil deze kennis met u delen en biedt u daarom de kans om Slimr® aan de slag te gaan.

‘Veel digitale hulpmiddelen zijn al voor u beschikbaar’
Vaak zijn veel van deze digitale hulpmiddelen al beschikbaar binnen de ICT-omgeving van uw organisatie, zeker wanneer er gebruik wordt gemaakt van Office 365. Op dat moment hoeft u als OR ook geen gesprek te voeren met uw bestuurder of HR over een jaarlijkse investering in bijvoorbeeld een (online) vergadertool dan wel over toelating van een externe tool tot de ICT-omgeving van uw organisatie. Dat bespaart veel tijd en u kunt direct aan de slag.

Het inzetten van deze ‘gratis’ hulpmiddelen helpt u uw gezag als OR te vergroten. Met vaak minder inspanning. OR-coach.nl leert u deze digitale middelen in te zetten in uw OR-praktijk. En waar nodig helpen wij u deze hulpmiddelen te implementeren en toe te passen.

Wilt u ook slimr® aan de slag?

Wilt u kennis maken met slimme oplossingen voor uw OR-praktijk? Wilt u dat het OR-werk nóg effectiever, nóg efficiënter en nóg leuker wordt, maar bent u nog niet er uit waar u mee kunt of wilt starten? Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden of maak een afspraak voor onze oriëntatiesessie ‘Slimr® aan de slag’.

Goed om te weten – Bring your own device

Dat wil zeggen: breng uw computer mee. Er is immers ècht werk aan de winkel in onze sessies! Dus zorg dat u altijd uw laptop, tablet of op zijn minst smartphone bij u heeft. Bent u digibeet of allergisch voor digitaal, werk dan samen met een collega die wèl achter de knoppen wil zitten.

Waarom kiest u voor OR-coach.nl

  • Beter inzicht: ‘weet wat er leeft binnen uw organisatie en op de werkvloer’
  • Zichtbaarder: ‘uw achterban weet waar u voor gaat en staat’
  • Slimmer: ‘zorg voor meer collectiviteit door kennis / inzichten te bundelen (collectief brein)’
  • Productiever: ‘boek betere resultaten door effectiever en efficiënter samen te werken’
  • Overal en altijd: ‘bepaal zelf waar en wanneer u uw OR-taken oppakt en uitvoert’